Aantal personen: 4
Per persoon:
3 tongfilets
1 kiwi
50 gr groene en rode geconfijte kersen
1/4 banaan
geroosterde geschaafde amandelen
Leg de tongfilets 10 minuten in melk, laat de melk er dan
afdruipen en bestuif de filets met patentbloem.
Hak de geconfijte kersen, snijd de banaan en kiwi in plakjes
en bak alles snel in roomboter.
Bak de bebloemde tongfilets in een aparte pan in roomboter en
blus de jus met wat citroensap af.
Bestrooi de gebakken tongfilets met het gebakken
fruitmengsel.
Maak torentjes van aardappelpuree en bak die in de oven
goudbruin.
Serveer ze met puntasperges en doperwtjes bij de tongfilets.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |